Voor informatie over Landgoed Rijckholt. Klik hier

Kinderopvang

Tarieven

De tarieven van Rijckholt Kinderopvang zijn bruto uurprijzen. Hierover ontvangt u nog een overheidsbijdrage, de kinderopvangtoeslag, van de Belastingdienst. Dit maakt het nettotarief.

Ons nettotarief is gemiddeld 1,50 euro per uur. Wij zijn goedkoper dan de grote opvangaanbieders in Zeeland. Bij ons zijn alle benodigdheden, ook de luiers, bij de prijs inbegrepen.

De uurtarieven voor 2019 zijn bekend en de kinderopvangtoeslagtabel 2019 is aangepast op basis van de overheidsmaatregelen. Werkende of studerende ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Deze toeslag is per gezinssituatie verschillend.

Klik hier voor het overzicht van de tarieven:

Tarieven Rijckholt Kinderopvang 2019

Tarieven VSO en BSO 2019

De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van type-, programmeer- of programmafouten op de website. 

Kijk op www.toeslagen.nl voor meer informatie en het aanvragen van toeslag.

U kunt een proefberekening maken voor de hoogte van uw kinderopvangtoeslag op: http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

U kunt het volgende LRKP-nummer (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen-nummer) gebruiken bij uw aanvraag voor Rijckholt Kinderopvang:
Kinderdagopvang: 141078467
BSO: 518005227

Om misverstanden te voorkomen over het ruilen van dagen hebben wij hierover een handleiding geschreven. Deze kunt u hier lezen: Handleiding ruilen van dagen

De financiële impact van levenslang minder werken is veel groter dan 4 jaar lang salaris inleveren.

Kinderopvangtoeslag

Hier vindt u de algemene informatie over de kinderopvangtoeslag.